رأی دادن و شركت در انتخابات یك نوع احساس مسئولیت در قبال جامعه است. در هر انتخابات، افراد و گروه های مختلف با افكار و اهداف متفاوت می كوشند با ارائه شایستگی های خود، در رقابتی طاقت فرسا، آرای مردم را از آن خود كنند تا توفیق خدمت هر چه بیشتر به مردم و نظام اسلامی و رضایت خدا را به دست آورند. چه بسا انتخاب اصلح برای برخی مشكل باشد در اینجا راه های تشخیص كاندیدای اصلح ارائه شده است.
روشهای تشخیص نماینده اصلح
از ابتدای تشکیل مجلس شورای اسلامی طیفهای گوناگونی در ترکیب نمایندههای مجلس حضور داشتند. برخی از افراد که با پشتیبانی یک گروه و یا فرد خاص حمایت مردم را جلب کردند و به مجلس راه یافته اند. اما برخی از همین افراد که با عنوان نماینده طیف چپ یا راست وارد مجلس شدند رنگ عوض کرده و در مجلس به شکلی مخالف آنچه گفتند بودند عمل کرده اند.
دقت و تفکر به این نکته هنگامی اهمیت پیدا میکند که هم امام خمینی (ره) و هم حضرت آیتالله خامنهای (مدظله العالی) بر دقت بیشتر در انتخاب افراد اصلح برای خانه ملت تاکید داشتند.
- مطالعه کاندیداها و بررسی برنامه های آنها
- بررسی تجربه و سابقه کاری
- مشارکت در تبلیغات و بحثهای عمومی
- بررسی پشتوانه حزبی
- مشاوره و نظرسنجی
مطالعه کاندیداها و بررسی برنامههای آنها
بررسی برنامهها و سیاستهای کاندیداها میتواند به شما کمک کند تا نماینده مجلس اصلاحطلب را تشخیص دهید. بررسی مواضع آنها در مورد مسائل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی میتواند نشان دهنده تمرکز آنها بر اصلاحات و تغییرات مثبت در کشور باشد.
بررسی تجربه و سابقه کاری
بررسی تجربه و سابقه کاری نامزدها میتواند به شما کمک کند تا نماینده مجلس اصلاحطلب را تشخیص دهید. بررسی تجربه آنها در حوزه سیاست، مدیریت، فعالیتهای اجتماعی و حقوق بشر میتواند نشان دهنده تمرکز آنها بر اصلاحات و تحقق اهداف اجتماعی باشد.
مشارکت در تبلیغات و بحثهای عمومی
شرکت در تبلیغات و بحثهای عمومی میتواند به شما کمک کند تا نماینده مجلس اصلاحطلب را تشخیص دهید. گوش دادن به سخنرانیها و مصاحبههای آنها، شرکت در بحثهای عمومی و بررسی نظرات مردم میتواند نشان دهنده هماهنگی آنها با اصلاحات و تغییرات مورد نظر باشد.
بررسی پشتوانه حزبی
بررسی پشتوانه حزبی نامزدها میتواند به شما کمک کند تا نماینده مجلس اصلاحطلب را تشخیص دهید. بررسی تعاملات آنها با اعضای حزب، جریانات داخلی و مواقف آنها در مورد اصلاحات و تغییرات میتواند نشان دهنده تمایل آنها به اصلاحات باشد.
مشاوره و نظرسنجی
مشاوره با کارشناسان سیاسی و مشارکت در نظرسنجیها میتواند به شما کمک کند تا نماینده مجلس اصلاحطلب را تشخیص دهید. مشاوره با افراد مطلع در زمینه سیاست و شرکت در نظرسنجیها میتواند نشان دهنده نظرات و پیشبینیهای مردم درباره نمایندههای اصلاحطلب باشد
نماینده اصلح چه ویژگیهای باید داشته باشد؟
بدون تردید مجلس مجموعهای است از نمایندگان مردم که هر یک از آنها میتوانند در جهت مثبت یا منفی تأثیرگذار باشند، لذا میتوان گفت که نقش اصلی در تعیین یک مجلس مفید و کارآمد را همان مردمی به عهده دارند که با انتخاب خود، وکلای خویش را بر کرسیهای مجلس مینشانند.
براین اساس یک سؤال مهم پیش میآید که برای تشکیل یک مجلس خوب، چه نمایندگانی را با چه شرایط و شاخصههایی باید برگزید؟ و چه ملاکها و معیارهایی برای انتخاب نماینده اصلح وجود دارد؟ معیارهای مقام معظم رهبری برای نماینده اصلح به شرح زیر میباشد:
- انقلابی باشد
- اهل تقوی و معنویت
- مخالف نظام نباشد
- فعال، پرتحرک و خوشفکر
- مرعوب و سادهلوح نباشد
با دقت و تفکر در این شاخصه ها مشاهده میکنیم هرگاه فردی به عنوان نماینده به مجلس راه یافته و فاقد این شاخصه ها بوده است، در بزنگاههای حساس که کشور برای ادامه راه خود به فردی نیاز دارد که باید با قدرت تصمیمات خاص خود را اتخاذ کند.
همچنین نمایندگان مجلس در عملکردهای خود شجاعت داشته باشند تا در برابر عوامل زور و زر و تزویر ایستادگی کرده و حقوق مردم را استیفا کند.
نماینده مجلس در مواجه با مشکلات مردم باید خستگی ناپذیر بوده و برای حل این مشکلات همت زیادی داشته باشد. نمایندههایی که در مواجه با مشکلات، همت حل آنها را نداشته باشند نباید در مجلس حضور داشته باشند، چراکه صندلی و مکان یک فرد دغدغهمند را اشغال کرده و هزینه بیت المال را هدر میدهند.
انتخاب نمایندگان اصلح برای حضور در مجلس میتواند موفقیتهای زیادی برای کشور به ارمغان بیاورد و مجلس را به راس امور کشور بازگرداند؛ اما انتخاب نمایندگان اصلح بدون استفاده از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) ممکن نیست و رهنمودهای ایشان همیشه چراغ راه مردم برای انتخابهای بزرگ بوده است.
دیدگاهتان را بنویسید